Productcategorie
Neem contact op met ons

We werken op keramische frit voor vele jaren en we hebben rijke ervaring op dit gebied om de kwaliteit te verbeteren. Als u geïnteresseerd in onze producten bent, vertel ons uw vereisen (ongeveer bakken temperatuur, cyclustijd en glazuur effect) zonder aarzeling. Wij bieden gratis hoeveelheid monster voor uw test. Ook beschikbaar voor klanten van de service buitenland ingenieurs.

Oprecht uitnodigen agent over de hele wereld om samen te werken met ons!


Zibo Jinming glazuur Co., ltd

ADD:Boshan keramische industriezone, Zibo stad, provincie Shandong, China-255200


Contact:Mr.Eric.ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Fax: +86-533-4686169

Viber/wat is App: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Service-hotline
+86-533-4686155

Nieuws

Huis > NieuwsInhoud

Traditionele dikke keramische Frit begon smelten temperatuur technologie

Zibo Jinming glazuur Co., Ltd | Updated: Mar 24, 2016

Nu, een groeiend aantal keramische onderneming te grijpen de microkristallijne markt, de homogeniteit, de concurrentie van de lage prijs. Deel van de keramische ondernemingen op zoek naar gedifferentieerde ontwikkeling, ontwikkelde een plan te ontwikkelen van dun of dik keramiek-keramiek, branden en pionier in de ontwikkeling van een microkristallijne, op zoek naar een doorbraak in het productieproces, hoop tot lagere energiekosten, milieuvriendelijker. Verbrand eenmaal, maar als gevolg van de grondstof kostenbeheersing, technische, er zijn nog steeds problemen, daarom gekristalliseerde producten is nog steeds voornamelijk tweemaal. Guangdong Pearl bouwmaterialen, Marketing Director van Dunhuang xiaoyong du, zei niet tweemaal als gevolg van een brandende technologie rijpt, teneinde product kwaliteit en verantwoordelijk is voor de consument, en Pearl geplakt met tweemaal. Ondertussen, het technische team is het aanpakken van een brandende, geproduceerde volledige stabiliteit en vervolgens aan de markt.

Tweemaal hebben zowel transparantie als de slijtage weinig meer dan een brandend goed, en na een burn-technologie volwassen, en Adobe en frit met betere kleur en kwaliteit van het product in staat stelt ook opgewaardeerd. Gekristalliseerd uit de ontwikkeling van secundaire branden te branden is verandering frit technologie upgrade het belangrijkst. Verbrande keramische frit gebruikt verbeterde frit brak door de vorige begint smelttemperatuur van traditionele technologie, met behulp van een speciale formule van microkristallijne glas, frit bij een bepaalde temperatuur voorwaarden van kristallisatie, eindigde bijna vergelijkbaar met de traditionele dubbele afvuren. Juist vanwege de voordelen van branden duidelijk, meer en meer van de keramische ondernemingen aan de brand onderzoeks- en ontwikkelingsteam. Volgens onvolledige statistieken, de tweede helft van 2012, het land ontwikkelde een verbrande keramische frit onderneming niet hoger is dan 10, maar 2013 ongeveer 15 heeft bereikt. Volgens de industrie, samen met de uitbreiding en de rijpheid van microkristallijne, zullen 2014 een geconcentreerde uitbraak. In Foshan lokale, momenteel bezig met keramische frit productiebedrijven zo ver weg als de Thaise geglazuurd, Cheng Xiang technologie, het Hing Kai glazuur in de buurt van 10.