Productcategorie
Neem contact op met ons

We werken op keramische frit voor vele jaren en we hebben rijke ervaring op dit gebied om de kwaliteit te verbeteren. Als u geïnteresseerd in onze producten bent, vertel ons uw vereisen (ongeveer bakken temperatuur, cyclustijd en glazuur effect) zonder aarzeling. Wij bieden gratis hoeveelheid monster voor uw test. Ook beschikbaar voor klanten van de service buitenland ingenieurs.

Oprecht uitnodigen agent over de hele wereld om samen te werken met ons!


Zibo Jinming glazuur Co., ltd

ADD:Boshan keramische industriezone, Zibo stad, provincie Shandong, China-255200


Contact:Mr.Eric.ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Fax: +86-533-4686169

Viber/wat is App: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Service-hotline
+86-533-4686155

Nieuws

Huis > NieuwsInhoud

Boweijing en dikke keramische producten structuren

Zibo Jinming glazuur Co., Ltd | Updated: Mar 24, 2016

Boweijing-keramiek met dikke door concurrentie op de markt is uitgekristalliseerd en afgeleide producten. Boweijing worden veel gebruikt in huis decoratie, de belangrijkste concurrenten zijn de traditionele micro-kristallen, stenen en tegels, boweijing slijtvaste dan steen, enigszins inferieur aan gepolijst, de warmteweerstand, spleet weerstand is veel beter dan de traditionele stenen van de micro-kristallen. Dunne lagen van glas-keramiek, boweijing gladheid is iets lager dan de traditionele gekristalliseerd, maar hoger dan die van steen, maar ook lost de geglazuurde gepolijst Golf verschijnselen. Boweijing en kristalliseerde met één heel belangrijk verschil zijn kosten verbonden. Fabrikanten van dunne keramische tegels zijn relatief strenge controle op dit punt, 1 vierkant dunne keramische frit grootte gewone microkristallijne, vermindert 1,5 kg, de productiekosten kan worden gezegd in geglazuurd gepolijst en gemeenschappelijke tussen kristalliseerde. Boweijing positionering in het gekristalliseerde en geglazuurde gepolijst tussen de prijs is iets hoger dan de hele steen. Dunne microkristallijne hogere kosten, zodat meer acceptatie van de consument, heeft de potentie om een van de ontwikkeling van de markt van keramische tegels. De andere kant, sommige met het traditionele concept van de keuze van de consument gekristalliseerd, gewoon kijken naar glaskeramiek laagdikte, ze vinden het erg dun is zeker snijden hoeken, die dun microkristallijne promotie behoeften het probleem op te lossen.

Dikke keramische verschillend van boweijing marktpositie, haar concurrenten zijn high-end tegels producten, voornamelijk promotionele focus is en de meer ontwikkelde kustgebieden in Oost-China, voornamelijk gericht op de high-end klanten, de individuele behoeften van de high-end consument, waar de stroom van relatief grote hotels, clubs, winkelcentra en andere hoogwaardige openbare plaatsen hebben ook grote voordelen.