Productcategorie
Neem contact op met ons

We werken op keramische frit voor vele jaren en we hebben rijke ervaring op dit gebied om de kwaliteit te verbeteren. Als u geïnteresseerd in onze producten bent, vertel ons uw vereisen (ongeveer bakken temperatuur, cyclustijd en glazuur effect) zonder aarzeling. Wij bieden gratis hoeveelheid monster voor uw test. Ook beschikbaar voor klanten van de service buitenland ingenieurs.

Oprecht uitnodigen agent over de hele wereld om samen te werken met ons!


Zibo Jinming glazuur Co., ltd

ADD:Boshan keramische industriezone, Zibo stad, provincie Shandong, China-255200


Contact:Mr.Eric.ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Fax: +86-533-4686169

Viber/wat is App: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Service-hotline
+86-533-4686155

Tentoonstelling

Huis > TentoonstellingInhoud

Scherm afgedrukt rechtstreeks in het glas op de glaze toepassing technologie

Zibo Jinming glazuur Co., Ltd | Updated: Mar 24, 2016

Glas drukinkt

Scherm afdrukken op glas, gravure en afdrukken van zeefdruk met het algemeen hetzelfde. Glas afdrukfuncties in de drukinkt. Glas drukinkt bestaat uit drie onderdelen:

(1) gemakkelijk het smelten van glas materiaal. Inkt die wordt gebruikt om glas glas is meestal opgebouwd uit siliciumdioxide, samengesteld uit drie boor oxide, oxide van lood en aluminiumoxide.

(2) glas verf. Glas afdrukken immobilisatie syndroom moet door middel van hoge warmte sinteren te schilderen op glas, dus geen pigment inkt met organische pigmenten, kan alleen gebruik maken van anorganische metaaloxyden. Eenmaal door middel van hoge warmte sinteren, het integreren van deze metaaloxiden en glas, glas is op de kleur. Veelgebruikte anorganische pigmenten voor glas drukinkt zijn als volgt:

Cadmium sulfide rood; Geel chromaat van lood, cadmium sulfide, uranium-zouten;

Chroomzuur oxide groen; blauw aluminium boor;

Bruin ijzeroxide en calciumoxide, kaolien, wit.

Zwarte Iridium oxide, mangaan oxide mengsel;

Kleurvariaties zijn eindeloos op het scherm, de overgang om een verscheidenheid van verschillende tinten en waarden van verschillende helderheid, vaak meerdere kleuraanpassingen weer te geven.

Fusible glas met glas verf te mengen en vermalen tot een fijn poeder kan gebruikt worden als inkt, ook wel genoemd poeder glas glazuur poeder.

(3) de lak. Vernis is glas inkt bindmiddelen. Het bestaat uit terpineol, terpentijn, passende Alkydverf hars distributie toe te voegen. Inkt olie en hebben een zekere mate van mobiliteit, glas glazuur poeder kan verspreiding heel goed, heeft een goede bedrukbaarheid, op het sinteren in het glas, voordat de glazuur smelt, vergassing branden schoon, de vorming van glazuur niet nadelig beïnvloedt.