Productcategorie
Neem contact op met ons

We werken op keramische frit voor vele jaren en we hebben rijke ervaring op dit gebied om de kwaliteit te verbeteren. Als u geïnteresseerd in onze producten bent, vertel ons uw vereisen (ongeveer bakken temperatuur, cyclustijd en glazuur effect) zonder aarzeling. Wij bieden gratis hoeveelheid monster voor uw test. Ook beschikbaar voor klanten van de service buitenland ingenieurs.

Oprecht uitnodigen agent over de hele wereld om samen te werken met ons!


Zibo Jinming glazuur Co., ltd

ADD:Boshan keramische industriezone, Zibo stad, provincie Shandong, China-255200


Contact:Mr.Eric.ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Fax: +86-533-4686169

Viber/wat is App: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Service-hotline
+86-533-4686155

Tentoonstelling

Huis > TentoonstellingInhoud

Mondstuk van inktjet afdrukken van machine veelvoorkomende problemen en het oplossen van methoden

Zibo Jinming glazuur Co., Ltd | Updated: May 30, 2016


1.problem: lijntekening
lijntekening is een gemeenschappelijk probleem van inkjet drukmachine in het proces van productie tot invloed op de kwaliteit en continue productie, dit wordt vooral veroorzaakt door verstopping van het mondstuk. Vanwege het mondstuk gat en de inkt stip is zeer dunne (micron), kleine onzuiverheden en stof en waterdamp is genoeg om het mondstuk blokkeren of uitwissen spuiten inkt punt, dus verstopping een gemeenschappelijke defect van inkjet drukmachine is

In het algemeen, de blokkade is verdeeld in twee delen: binnen de blokkade en buitenste blokkade van mondstuk. Blokkade van verstuiver wordt meestal veroorzaakt door de inkt weg vervuiling en inkt neerslag deze twee redenen binnen en de inkt weg vervuiling wordt meestal veroorzaakt door de nieuwe uitgerust onderdelen niet helemaal schoon zijn, dus wanneer vervanging van onderdelen moet wassen strikt, op hetzelfde moment, het filter meestal één tot twee maanden alle veranderd op een regelmatige basis. Buitenste verstopping wordt meestal veroorzaakt door de machine zelf of door externe vervuiling, externe vervuiling is gekomen uit het stof in de werkplaats, ook van de stof en waterdamp van Tegel lichaam.

2.problem: wanneer productie druppels inkt
Mogelijke redenen: mondstuk druppels inkt of zuig koker van kracht is niet genoeg.
Oplossing: (1) verbetering van de mate van vacuüm; Analyse: verhoging van de zuiging van het mondstuk aan de druppels inkt, gebruikte in druk niet kan voldoen aan de eisen van de geïnstalleerde, kan niet blindelings het verhogen van de vacuüm mate.
(2) het verlagen van de temperatuur van Tegel lichaam; Analyse: tegel lichaamstemperatuur is ook hoog zal produceren sommige waterdamp, waterdruppels zal combineren met inkt om te vormen een neerslag en druppels geleidelijk gevormd.
(3) het gebruikmaken van automatische schoonmaak methode te reinigen mondstuk; Analyse: handmatig, fysieke schoonmaken, is de meest eenvoudige en meest voorkomende dringende medische verzorging.
(4) verhogen van de frequentie van de zuiging koker; Analyse: op basis van de druk is groot genoeg.

3.problem: in het productie proces heeft een witte lijn
Mogelijke redenen: mondstuk geblokkeerd; Analyse: het zou deeltjes, ook zou inktdruppeltjes.
Oplossing: (1) hoge mate vacuüm, lagere; Analyse: het hoger vacuüm diploma kunt onderdrukken de inktjet normaal;
(2) de druppels inkt, met automatische reinigingssysteem schoonmaken mondstuk; Analyse: een van de dringende behandeling in productie.
(3) met een schone doek te vegen mondstuk, aandacht besteden aan het mondstuk van een kan niet veeg heen en weer, slechts in één richting te vegen anders beschadigt het de verstuiver; Analyse: gebruikte in automatische reiniging mondstuk is mislukt.
(4) verbetering van de spanning en met 100% grijswaardenafbeeldingen afdrukken voortdurend; Analyse: het effect is niet erg goed, kon maar gebracht door middel van de inkt weg, de afdruksnelheid in normale;
(5) Schakel het in en uit pijp de verstuiver om de inkt flow omgekeerde; Analyse: na mislukte met automatische reiniging mondstuk en handleiding veeg verstuiver te gebruiken.

4.problem: vacuüm graad in het productieproces is niet stabiel
Mogelijke redenen: inkt vak hebben lucht binnenkomen of lek inkt weg.
Oplossing: (1) check de inkt pomp, schuim pomp, circulatiepomp is werkt, merk: vervangen van inkt pomp, schuim pomp moet duidelijk zien in en uit de pijp;
(2) controleren of Ontschuimer filter in- en uitzoomen pipe lekken is;
(3) of de filter pijp klem klemmen, opnieuw klemmen van de pijp.

5.problem: hebben gestort toner of inkt hangen
mogelijke redenen: de spanning van de inkt is laag of inkjet machine spanning niet past.
Oplossing: (1) verandering hoge spanning inkt; Analyse: niet aanbevolen, bloeden uit inkt en wassen schoon een heleboel kosten zal produceren, zo niet schoon, verschillende soorten inkt reactie kunnen optreden en invloed op de inkt-nozzle;
(2) verminderen de spanning van de inkjet machine, observeren de hang-inkt, er rekening mee dat grote golf wanneer de kruisspanning niet maken. Analyse: het wordt aanbevolen dat foutopsporing voltage aan de spanning van de inkt, meestal foutopsporing wanneer geïnstalleerd.