Productcategorie
Neem contact op met ons

We werken op keramische frit voor vele jaren en we hebben rijke ervaring op dit gebied om de kwaliteit te verbeteren. Als u geïnteresseerd in onze producten bent, vertel ons uw vereisen (ongeveer bakken temperatuur, cyclustijd en glazuur effect) zonder aarzeling. Wij bieden gratis hoeveelheid monster voor uw test. Ook beschikbaar voor klanten van de service buitenland ingenieurs.

Oprecht uitnodigen agent over de hele wereld om samen te werken met ons!


Zibo Jinming glazuur Co., ltd

ADD:Boshan keramische industriezone, Zibo stad, provincie Shandong, China-255200


Contact:Mr.Eric.ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Fax: +86-533-4686169

Viber/wat is App: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Service-hotline
+86-533-4686155

Tentoonstelling

Huis > TentoonstellingInhoud

Discussie over klinker kwaliteitsinspectie

Zibo Jinming glazuur Co., Ltd | Updated: Mar 24, 2016

De meest snelle en efficiënte manier om te testen, is gemaakt van fritted glazuur frit zetten op de tegel monsters, experimenten in roller, voorgeschreven branden na het systeem verbranden, check monsters van glazuur, glanzend, transparantie van de ondoorzichtige, mat of zijdemat effecten.

Hun modus operandi is het nemen van 100g frit, nadat gemaakt van fritted glazuur (manipuleren het glazuur van precisie, technische parameters zoals dichtheid, viscositeit van het glazuur) beglazing op de tegel monsters, nog in de dichtheid en kwaliteit van glazuur onder hetzelfde uitgangspunt, maakte test strip. Zal proberen onder hetzelfde systeem van sinteren afvuren van geglazuurde tegel, vuren de controle uitgevoerd.

Eigenschap van frit glazuur: glazuur frit situatie geïntroduceerd door een deel van de grondstoffen in het glazuur. Wanneer je voor te bereiden glazuur, indien nodig, sommige wateroplosbare ingrediënten, zoals salpeter, borax etc, moeten hun tarieven en kwarts of andere silicaat materialen onder bepaalde stilzwijgende begrip en mix, gemaakt van frit, dike in water oplosbare stoffen bij de vervaardiging van glas gesmolten in water. Zoals kleurstof naar Frits op voorhand smelten, is de pigment verdeling meer klei in het glazuur gemengde glazuur gemaakt van fijn grond briljant heeft een stabiele vering en hechting op het lichaam.